Ančeloti utučen

Izvor: B92, 18.Maj.2023, 09:42

Ančeloti utučen

Trener Real Madrida, Karlo Ančeloti utučen je nakon eliminacije u polufinalu Lige šampiona.

Aktuelni prvak je doživeo debakl od Mančester sitija sa 4:0 u revanšu u Engleskoj, nakon 1:1 u prvom meču u Španiji.

Madriđani su bili nemoćni protiv razigranih "građana", što je posle susreta slavni italijanski stručnjak i priznao na konferenciji za medije.

"Mančester siti je bio bolji i ja im ovim putem čestitam na prolasku u finale. To je sve fudbal. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Prošle godine smo u dvomeču za prolaz u finale pobedili mi, a sada su oni. Moj kolega Pep Gvardiola je sjajno postavio taktiku, domaći tim je bio mnogo bolji i to je sve što bih mogao da kažem", poručio je Italijan.

Na isnistiranje novinara da malo detaljnije analizira dešavanja na terenu, Ančeloti je naglasio da je njegov tim veoma loše ušao u meč.



"Nismo bili na nivou na kojem treba da da budemo. Naravo da nas sve boli, a pogotovo način na koji smo izgubii. Oni su krenuli agresivno, nismo uspeli da se suprostavimona pravi način i to je to. Poveli su 2:0, mi smo se trudli da se vratimo u drugom poluvremenu, što nam nije pošlo za rukom. Ali došli smo do finala Lige šampiona, i to nije toliko loše",
rekao je Ančeloti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.