Ančeloti insistira: Ništa nije gotovo

Izvor: B92, 12.Apr.2023, 23:55

Ančeloti insistira: Ništa nije gotovo

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti razgovarao je sa novinarima nakon pobede nad Čelsijem u Ligi šampiona.

Ančelotijeva četa je rezultatom 2:0 pobedila Čelsi u Madridu na stadionu Santijago Bernabeu u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

Italijanski stručnjak (bivši trener i Čelsija) poručio je da je zadovoljan pobedom, ali da i dalje ništa nije gotovo.

"Čelsi je odličan tim sa odličnim igračima. Mi smo pobedili rezultatom 2:0 i imamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prednost nakon ove utakmice, ali nije sve gotovo. Moramo da odemo na Stamford Bridž i da nastavimo da se borimo. Moji igrači razumeju da ima još 90 minuta fudbala da se odigra i znamo da će biti teško i moramo da budemo spremni", poručio je Ančeloti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svi pričaju u Viniju, ali Don Karlo ima drugog heroja

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 09:17

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti istakao je najbolje pojedince u pobedi nad Čelsijem..."Kraljevi" su savladali "plavce" 2:0 na Santjago Bernabeuu, u prvom meču četvrtfinala Čige šampiona...Real je poveo golom Karima Benzeme u 22. minutu, da bi prednost pred revanš na Stamford Bridžu poveća...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.