Anćeloti blista: “Još jedna ‘Zlatna lopta’ za Karima? Zašto da ne? Modrić i Kros izvanredni“

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Apr.2023, 12:30

Anćeloti blista: “Još jedna ‘Zlatna lopta’ za Karima? Zašto da ne? Modrić i Kros izvanredni“

Za razliku od svog kolege Ćavija iz Barselone, koji je bio frustriran, trener Reala Karlo Anćeloti je blistao od sreće nakon pobede Madriđana rezultatom 4:0 protiv najvećeg rivala u gostima i plasmana u finale Kupa Kralja.
Real će izvesno ostati bez titule u Španiji, jer ima ogromnih „-12“ u odnosu na Barselonu, ali je i dalje u igri za dva trofeja do kraja sezone. U finalu nacionalnog Kupa biće izraziti favorit protiv Osasune u Sevilji, dok ga na putu ka odbrani titule u Ligi šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << čeka dvomeč sa Čelsijem u četvrtfinalu.
Anćeloti je ovako video ubedljiv trijumf na „Nou Kampu“
Odigrali smo kompletnu utakmicu. Inače ne bismo pobedili sa 4:0. Još jednom moram da kažem da sam jako srećan što sam trener Reala“, rekao je italijanski stručnjak, pa se osvrnuo na junaka Benzemu:
Još jedna ‘Zlatna lopta’ za Karima? Zašto da ne? Pa i dalje je jedan od najboljih na svetu. Što se tiče Modrića i Krosa, i dalje su nam potrebni u ovakvim utakmicama. Pomešao sam energiju i iskustvo, a Modrić i Kros su mnogo važni za nas. Bili su izvanredni. Kamavinga je jako mlad, a stvarno je odličan, sjajno je zatvorio Rafinju“, završio je Anćeloti.



Opširnije
Izvor: Sportske NET



Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.