Anćeloti: Nalazimo se u teškoj grupi

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2018, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti: "Nalazimo se u teškoj grupi"

Trener fudbalera Napolija Karlo Anćeloti ocenio je posle današnjeg žreba za grupnu fazu Lige šampiona da se njegova ekipa nalazi u vrlo teškoj grupi.

"Ovo je vrlo teška grupa. Igraćemo protiv dva favorita za osvajanje ovogodišnje Lige šampiona, ali smatram da će i njima biti teško da igraju s Napolijem", kazao je Ančeloti, preneli su italijanski mediji.

Italijanski klub nalazi se u Grupi C sa Crvenom zvezdom, francuskim Pari sen Žermenom i prošlogodišnjim finalistom Lige šampiona, Liverpulom.

Grupna faza Lige šampiona počeće 18. septembra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

U Napoliju kuknjava, vezana i za Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 09:10

Italijani šokirani žrebom i mada Anćeloti širi optimizam, opšte je mišljenje da gore nije moglo....Jasno je da je Zvezda potpuni autsajder u grupi Lige šampiona sa Pari Sen Žermenom, Liverpulom i Napolijem, ali postoji jedna stvar koje se recimo Italijani plaše...Na stranicama posvećenim Napoliju,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.