Ančeloti: Liga šampiona je za nas posebna

Izvor: B92, 19.Sep.2023, 20:19

Ančeloti: Liga šampiona je za nas posebna

Trener fudbalera Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da njegova ekipa želi da dobro počne Ligu šampiona, istakavši da je to posebno takmičenje za taj klub.

"Liga šampiona je za nas posebno takmičenje i sutra ćemo utakmicu tretirati kao nešto posebno", rekao je Ančeloti na konferenciji za novinare.

Posle savršenog starta u španskoj ligi, Real Madrid će sutra od 18.45 pokušati da nastavi pobednički niz na domaćem terenu protiv Union Berlina, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prvom kolu Grupe C Lige šampiona.

"Želimo da dobro počnemo grupnu fazu. Naš protivnik je dobro organizovana, jaka i čvrsta ekipa. Moraćemo da igramo sa velikim intenzitetom", rekao je Ančeloti.

Ovo će Realu biti 27. uzastopni nastup u grupnoj fazi Lige šampiona, dok je Union Berlin debitant u najjačem evropskom takmičenju.

"Oni su novi tim u Ligi šampiona, ali činjenica da su ovde znači da su uradili nešto veoma dobro. Dobro su organizovani u defanzivi, čvrsti su i igraju intenzivno. Pažljivo smo ih analizirali", naveo je Ančeloti.

Pored Reala i Union Berlina, u Grupi C su još i Napoli i Braga koji se sutra sastaju u Portugalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

TUHEL OPREZAN: Spušta "loptu" pred meč sa Junajtedom

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2023, 11:42

Duel počinje u 21...Trener fudbalera Bajerna Tomas Tuhel izjavio je da je Mančester junajted opasan iz kontri. On je to rekao na konferenciji za medije pred utakmicu sa engleskim timom, sa kojim se Bajern sastaje u 21 sat u utakmici prvog kola grupa A Lige šampiona...- Liga šampiona je najveće...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.