Alvares: U Sitiju sam napredovao kao čovek i kao fudbaler

Izvor: B92, 26.Dec.2023, 00:50

Alvares: U Sitiju sam napredovao kao čovek i kao fudbaler

Fudbaler Mančester sitija Hulijan Alvares izjavio je da ne planira da promeni klub, pošto je srećan u redovima aktuelnog evropskog i svetskog šampiona.

Alvares (23) je član Mančester sitija od 2022. godine, a sa engleskim klubom osvojio je pet trofeja i to Premijer ligu, FA kup, Ligu šampiona, Superkup Evrope i Svetsko klupsko prvenstvo.

Argentinski fudbaler je odgovorio na pitanje novinara da li bi u budućnosti voleo da zaigra za Real ili Barselonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
"Istina je da sam veoma srećan u Mančester sitiju. U klubu sam nešto više od godinu dana. Veoma sam srećan zbog onoga što smo uradili. Mančester siti mi je od prvog trenutka mnogo pomogao. Mnogo sam napredovao kao igrač i čovek, tako da sam srećan u ovom klubu. Cilj je da nastavimo sa pobedama i da ponovo pokušamo da odbranimo sve trofeje", rekao je Alvares.

Argentinski fudbaler ima ugovor sa Mančester sitijem do 30. juna 2028. godine. On je ove sezone odigrao 26 utakmica za engleski klub i postigao je 10 golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.