Izvor: Piplmetar.rs, 17.Feb.2024, 16:30

Almerija iznenadila Bilbao, Marko Milovanović mogao da postane apsolutni heroj!

U poslednjoj utakmici 24. kola španske La Lige, Almerija i Bilbao su večeras igrali nerešeno, bez golova – 0:0.
Ovo je tek sedmi bod od početka sezone za Almeriju koja je i dalje bez ijedne pobede i nalazi se na poslednjem mestu na tabeli, a Bilbao je neočekivano posustao u trci za plasman u Ligu šampiona, pa sada zauzima peto mesto sa 46 bodova, dva manje od četvrtoplasiranog Atletika iz Madrida.
Kada je Almerija već početkom drugog poluvremena ostala sa igračem >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << manje na terenu, jer je Ramazani isključen zbog dva žuta kartona, očekivalo se da će Bilbao do kraja meča potvrditi ulogu favorita, ali je brojčani hendikep domaći tim nadomestio još većom borbenošću na terenu.
U 87. minutu su verovatno svi već videli loptu u mreži kada je Ander Erera centrirao u kazneni prostor sa desne strane, a Raul Garsija glavom zahvatio tu loptu i gađao levi donji ugao, ali je stativa spasila domaće u toj situaciji!
Samo dva minuta kasnije stopostotna prilika na drugoj strani za Marka Milovanovića posle idealnog kontranapada domaćih! Ušao je u kazneni prostor bivši napadač Partizana, bio je oči u oči sa golmanom Simonom, snažno šutirao, ali lopta je okrznula stativu i završila preko gola!
Inače, Milovanović je priliku da zaigra dobio od 66. minuta kada je ušao umsto Lozana, a za Almeriju je večeras na poziciji štopera nastupio i Aleksandar Radovanović koji je odigrao

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.