Alimpijević se vraća u ABA ligu?

Izvor: Sportske.net, 06.Nov.2018, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alimpijević se vraća u ABA ligu?

Bivši trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević mogao bi da se vrati u regionalnu ligu nakon višemesečne pauze.

Pet meseci nakon što je napustio kormilo Crvene zvezde mt:s mladi košarkaški trener Dušan Alimpijević mogao bi da dobije novi angažman u ABA ligi, piše "Blic".

Bivši strateg aktuelnog šampiona Srbije navodno se nalazi na meti Igokee koja je zbog serije loših rezultata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na startu nove sezone završila saradnju sa Nenadom Trajkovićem.

Klub iz Aleksandrovca ima samo dve pobede nakon šest mečeva u ABA ligi, a čelnici vide Dušana Alimpijevića kao glavnog kandidata za novog šefa struke.

Alimpijević je u prethodnoj sezoni vodio ekipu Crvene zvezde mt:s, ali je nakon izgubljenog trofeja u "Kupu Radivoja Koraća" i gubitka titule u ABA ligi raskinuta saradnja.

Njegovo mesto na klupi Crvene zvezde preuzeo je Milenko Topić koji je uspeo da odbrani trofej u domaćem šampionatu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.