Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021, 22:29

Ale ne staje: Prvi strelac Lige šampiona, tek četvrti s dvocifrenim brojem golova (VIDEO)

Napadač Ajaksa igra sezonu iz snova

Davao je golove za Okser, Utreht, Ajntraht i Vest Hem, ali nigde kao u Ajaksu. Iako u 28. godini, Sebastijan Ale igra sezonu karijere u dresu amsterdamskog kluba.

U šestom meču, i to posle samo osam minuta duela sa Sportingom, postigao je svoj deseti gol u grupnoj fazi elitnog takmičenja. Tako je postao tek četvrti fudbaler koji je stigao do dvocifrenog broja golova pre eliminacione faze, a ujedno i prvi strelac ove sezone >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u grupama.

Iza sebe ostavio je Roberta Levandovskog sa devet, s tim da napadač Bajerna ima priliku da popravi učinak u sredu protiv Barselone, ali i Aleov duel sa gostima iz Lisabona nije završen. Treći je Kristofer Nkunku iz Lajpciga sa sedam, koji je završio takmičenje, a četvrti Kristijano Ronaldo sa šest. Portugalac takođe igra u sredu, protiv Jang Bojsa, ali teško da će uspeti da pogodi baš četiri puta, s obzirom na to da Junajted ima obezbeđeno prvo mesto u grupi.

Napadač Ajaksa u uvodnim minutima iznudio je, a onda i realizovao penal za svoj deseti gol. U svakom meču bio je strelac!

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ale ne staje: Prvi strelac Lige šampiona, tek četvrti s dvocifrenim brojem golova u grupi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Dec.2021

Napadač Ajaksa igra sezonu iz snova..Davao je golove za Okser, Utreht, Ajntraht i Vest Hem, ali nigde kao u Ajaksu. Iako u 28. godini, Sebastijan Ale igra sezonu karijere u dresu amsterdamskog kluba...U šestom meču, i to posle samo osam minuta duela sa Sportingom, postigao je svoj deseti gol u grupnoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.