Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024, 00:24

Al Nasr nakon ludnice eliminisan iz LŠ: Ronaldo besneo, promašivao nemoguće, pa izborio svom timu penale, na kraju se ipak radovao Al Ain /VIDEO/

Fudbaleri Al Aina plasirali su se u polufinale Azijske Lige šampiona nakon dramatičnog revanša u Rijadu, gde su nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca bili bolji od Al Nasra. Regulazni deo utakmice završen je rezultatom 3:2 u korist Saudijaca, dok je nakon produžetaka na semaforu pisalo 4:3.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ronaldo promašio sa tri metra: Ovako nešto u karijeri nije uradio, izvinjavao se navijačima /VIDEO/

Izvor: Sportal.rs, 12.Mar.2024

Fudbaleri Al Aina plasirali su se u polufinale Azijske Lige šampiona nakon dramatičnog revanša u Rijadu, a jedan od tragičara je Kristijano Ronaldo. Igrači Al Aina su nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca bili bolji od Al Nasra, a pamtiće se i šta je Portugalac uradio.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.