Ajaks izbacio novi biser, pa dao oglas u novinama i prestravio Amerikance!

Izvor: Sportske.net, 18.Sep.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajaks izbacio novi biser, pa dao oglas u novinama i prestravio Amerikance!

Momak je po mnogima novi Dani Alveš, a "Jenkiji" sada strepe...

Sinoć u lakoj pobedi protiv Lila je Seržinjo Dest odigrao sjajno, postao drugi namlađi Amerikanac koji je debitovao u Ligi šampiona, ali ovo "Amerikanac" uzmite sa zadrškom.

Jer, preko bare se plaše da je početak kampanje oglas u jednim američkim novinama u kojima Ajaks promoviše svoju školu i klub, uz sliku mladog desnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << beka.

On je ove sezone standardan u redovima šampiona Holandije, ali sada se vodi velika bitka da ga privole da igra za "Oranje".

Naime, Seržinjov otac je Amerikanav poreklom sa Surinama, rođen je u Holandiji gde je počeo u Almereu, a zatim se preselio u čuvenu školu Ajaksa.

On je odabrao mlađe selekcije Amerike, igrao za reprezentaciju do 17 godina, pa za mladi tim i na kraju odigrao dva meča za seniorsku selekciju.

Ipak, u pitanju su prijateljske utakmice, pa mlađani Dest i dalje ima pravo da igra za Holanđane.

Proglašen je za najboljeg mladog igrača u klubu, ima samo 18 godina i predstavlja budućnost. Trenutno Danfris iz PSV i Veltman iz Ajaksa su na spisku Ronalda Kumana kao desni bekovi, šansa je pružena i Teteu iz Liona.

Ali, čini se da je Seržinjo budućnost i da će u Ajaksu učiniti sve da ga ubede da zaigra za seniorski tim Holandije.

Ajax publishing full page ads in the US to promote the team and Sergino Dest.

Knock on wood, but it doesn’t seem like a guy getting ready to switch national teams 🙏🏼 pic.twitter.com/XPAmPRRs9r

— Marc Geschwind (@MarcGeschwind) 17. септембар 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.