Abramovič sad hoće Joakima Leva!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Mar.2012, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abramovič sad hoće Joakima Leva!

Ima mnogo kandidata za vruću, ali slatku klupu Čelzija. Pored Žozea Murinja, Fabija Kapela, Rafe Beniteza, tu je sad i selektor Nemačke, Joakim Lev.

Dejli Mejl piše da se nemački stručnjak sastao u ponedeljak sa gazdom Plavaca Romanom Abramovičem u hotelu u Ženevi. Iz kluba je zatim negirano da je to bio zvanični sastanak.
Za to vreme Rafa Benitez priča:
Sa iskustvom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Lige šampiona i tri velike evropske lige, otvoren sam za sve ponude. A koliko trenera sa osvojenim trofejima u tri velike lige čeka posao? Ne želim unapred da govorim, ali ne mogu ni da sprečim ljude da spekulišu.
U totalnoj senci oko pronalaženja dugoročnog rešenja za klupu Čelzija, Roberto di Mateo je odredio prvi trening.
Naša je dužnost da pokušamo da ostvarimo što bolje rezultate, kako bi sezonu učinili uspešnom – rekao je Di Mateo.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.