AZIJSKA LIGA ŠAMPIONA: Još dva koraka do trona za SMS-a i Mitrovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 23:23

AZIJSKA LIGA ŠAMPIONA: Još dva koraka do trona za SMS-a i Mitrovića

Rutinski su prošli dalje.

Fudbaleri Al Hilala su u gostima pobedili sa 2:0 Al Itihad u revanš meču četvrfinala Azijske Lige šampiona. Oni su u prvom meču u Rijadu slavili sa 2:0, tako da se vidi da su lagano prošli među četiri najbolja tima u Aziji.

Dugo se čekalo na pogodak.On je došao u 62. minutu. Strelac je bio Jasir Al Šarani, a asistent je Sergej Milinković-Savić.

Konačan rezultat je postavio duboko u nadoknadi vremena Malkolm na asisenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandra Mitrovića.

Srpski dvojac je počeo meč, a Sergej je zamenjen u 93. minutu.

Protivnik za ulazak u finale biće im ekipa Al Aina iz Emirata, koja je u ponedeljak posle penala izbacila Al Nasr Kristijana Ronalda,
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.