Izvor: MozzartSport.com, 24.Jun.2021, 08:45

AZIJA: Guangdžou s mladim timom u Ligi šampiona, Damjanović nosi Kiči na Tajlandu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

GUANGDŽOU FC - SEREZO OSAKA, 12.00

(Fudbal, Liga šampiona Azije)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Počinje i azijska Liga šampiona u Grupi J gde su prvi favoriti kineski vicešampion Guangdžou i japanska Serezo Osaka. Guangdžou, koji s klupe >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << predvodi iItalijan Fabio Kanavaro, zbog strogih Covid-19 protokola igraće s mladim timom, pa je japanski tim veliki favorit. Nekadašnji šampion u najmnogoludnijoj zemlji na svetu nije igrao utakmicu već mesec i po jer je pauza u Superligi. Tim iz Osake je veoma loš ove sezone u Džej ligi, tek je na 12. mestu. Meč se igra u Buriramu na Tajlandu. Pre tri godine ovi timovi su igrali u Ligi šampiona. Bolji je bio Guangdžou koji je na svom terenu slavio sa 3:1, dok je u Japanu bilo bez golova.

KIČI - SINGTARUA, 16.00

(Fudbal, Liga šampiona Azije)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tajlandski Singtarua igraće na svom terenu prvi meč grupne faze Lige šampiona u Aziji protiv Kičija iz Honkonga. Za Kiči igra crnogorski veteran Dejan Damjanović koji i u 40. godini trese mreže kao od šale u nacionalnom prvenstvu ove zemlje. On je ostavio najveći trag u Južnoj Koreji. Postigao je ove sezone fantastičnih 17 golova na 14 utakmica u dresu lidera šampionata ove azijske države. Biće ovo prvo odmeravanja snaga ova dva tima u istoriji.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.