ARSENAL NE ODUSTAJE OD TITULE: Tobdžije protutnjale severom, Njuka zakomplikovala borbu za Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 19:55

ARSENAL NE ODUSTAJE OD TITULE: Tobdžije protutnjale severom, Njuka zakomplikovala borbu za Ligu šampiona

Derbi kola pripao gostima.

Fudbaleri Arsenala savladali su Njukasl u gostima (2:0) u okviru 35. kola engleske Premijer lige.

Crno-beli su počeli žustro, već u drugom minutu je Marfi zatresao stativu, da bi pet minuta kasnije Kreg Kavano pokazao na belu tačku. Kivjor je prema mišljenju glavnog arbitra pokazao penal, no posle pregedavanja VAR snimka odluka je promenjena.

Arsenal je iz prve prave prilike došao do vođstva. Igrao se 14. minut >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je Odegar pogodio mrežu Nika Poupa. Sjajno je Norvežanin raspalio sa distance i pogodio donji desni ugao gola domaćih. Od tog trenutka su gosti preuzeli inicijativu.

Martineli i Odegar su pretili, ali se istakao sjajni Nik Poup i održao svoj tim u igri.

U nastavku su domaći imali inicijativu i u jeku tih napada Arsenal je uvećao prednost. Martineli je probio po levom boku, poslao oštru loptu u pet metara domaćih, a tamo je nespretno odreagovao Šer i poslao loptu u svoju mrežu.

Do kraja nije bilo promene rezultata.

Arsenal je ovim trijumfom prišao na bod od prvoplasiranog Mančester sitija, uz meč više. Njukasl, koji se bori za mesto među četiri najbolja tima, je trenutno trećeplasiran uz tri boda i utakmicu manjka u odnosu na Liverpul koji je peti.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.