ANĆELOTI SE IZJASNIO: Trener Napolija sa ovim fudbalerima dolazi u Beograd na megdan Zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANĆELOTI SE IZJASNIO: Trener Napolija sa ovim fudbalerima dolazi u Beograd na megdan Zvezdi (FOTO)

Napolitanci odredili sastav tima za Ligu šampiona.

Trener Napolija Karlo Anćeloti odredio je sastav ekipe za mečeve Lige šampiona. Italijanski vicešampion se nalazi u grupi C, a prvi meč igra u Beogradu protiv Crvene zvezde. Ostali protivnici su Pari Sen Žermen i Liverpul.

MILOJEVIĆ NA MUKAMA: Bez osam igrača zbog reprezentativnih obaveza (FOTO)

KAKVA BI TO BRUKA BILA: Džajić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << OTKRIO da je OVO odbio da uradi Zvezdi kada se raspala SFRJ

📸 Antes da viagem para Gênova, o Professor @MrAncelotti falou na coletiva de imprensa da véspera de #SampNapoli ⚽

💙 #ForzaNapoliSempre pic.twitter.com/BGpqGNDxag

— SSC Napoli Oficial (@sscnapoli_br) September 1, 2018

Ančeloti neće moći da računa na nemačkog vezistu Amina Junesa koji ima problema sa povredom. Umesto njega u timu će biti kolumbijski golman David Ospina. On je ove sezone došao u Napulj na pozajmicu iz Arsenala.

NEMA STAJANJA: Zvezda ODREDILA novu metu u prelaznom roku! Još jedna BOMBA sprema se na Marakani (VIDEO)

🚨 Grupo C: @sscnapoli_br 🇮🇹 @PSGbrasil 🇫🇷 @LFCBrasil 🇬🇧 e @crvenazvezdafk 🇷🇸

⚽ @ChampionsLeague

💙 #ForzaNapoliSempre

— SSC Napoli Oficial (@sscnapoli_br) August 30, 2018

Napolitanci će biti u očekivanom sastavu, a tu su i dva fudbalera rođena u Napulju Lorenco Insinje i Sebastijano Luperto. Iz omladinskog pogona je priključen Amadu Dijavara. U ekipi se nalazi i srpski fudbaler Nikola Maksimović.

Sastav Napolija za Ligu šampiona: Aleks Meret, Orestis Karnezis, David Ospina, Amadu Dijavara, Elseid Hisaj, Simone Verdi, Marek Hamšik, Pjotr Zjelinski, Raul Albiol, Fauzi Gulam, Kalidu Kulibali, Nikola Maksimović, Vlad Kirikeš, Alan, Marko Rog, Hose Kaljehon, Dris Mertens, Arkadijuš Milik, Mario Rui, Kevin Malkua, Fabijan Ruiz i Adam Unas.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.