ANĆELOTI NEMA DILEMU: Mančester siti je najveći favorit da osvoji Ligu šampiona

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2023, 14:47

ANĆELOTI NEMA DILEMU: Mančester siti je najveći favorit da osvoji Ligu šampiona

Iznenađenja su uvek moguća.

Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti izjavio je danas da je Mančester siti najveći favorit za osvajanje Lige šampiona, prenose španski mediji. Mančester siti je prošle sezone stigao do prve titule u LŠ, pošto je u finalu savladao Inter rezultatom 1:0.

Mančester siti će večeras u prvom kolu nove sezone u LŠ dočekati Crvenu zvezdu, dok će Real sutra u Madridu dočekati Union iz Berlina.

- Mančester siti je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << favorit, jer ima tim koji mu je omogućio da osvoji LŠ prošle godine. Taj tim jedva da se promenio. Međutim, LŠ u završnoj fazi uvek ima iznenađenja. Naše je da se takmičimo do kraja. Mogu da kažem da moramo da budemo u finalu, ali da nećemo imati veliki pritisak - izjavio je Anćeloti na konferenciji za medije u Madridu.

On je istakao da je Real spreman za novu sezonu Lige šampiona.

- Nikada ne mislimo da smo favoriti, neće to da kažu ni predstavnici Mančester sitija. Ja sam rekao da su oni favoriti pošto su aktuelni evropski šampioni. Spremni smo, kao i prethodne godine. Dobili smo nekoliko kvalitetnih pojačanja", dodao je trener Reala. Anćeloti je odgovorio i na pitanje novinara da li bi mogao da zamisli da Rafael Nadal jednog dana postane predsednik Reala. "Florentino Perez je najbolji mogući predsednik Reala. Ponosan sam na Nadala. Sviđa mi se zato što navija za Real - istakao je Anćeloti.

Utakmica između Reala i Uniona biće odigrana sutra od 18.45 časova.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.