AKO SE TO OPET DESI, NAPUSTIĆU KLUPU I OTIĆI KUĆI: Spaleti besan posle poraza od Milana

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 16:56

AKO SE TO OPET DESI, NAPUSTIĆU KLUPU I OTIĆI KUĆI: Spaleti besan posle poraza od Milana

Atipična konferencija Italijana.

Trener Napolija Lućijano Spaleti, posle poraza od Milana u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona, više je govorio o navijačima svoje ekipe nego o samom duelu.

Naime, navijači Napolitanaca su na prvenstvenom meču protiv Milana organizovali tihi protest protiv uprave zbog poskupljenja karata za drugi meč četvrtfinala elitnog evropskog takmičenja.

Ne znam kakvu atmosferu da očekujem u revanšu, ali možete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da zamislite koliko sam besan bio kada sam video naš stadion protiv Milana - rekao je Spaleti.

Nije mu bilo pravo kada je video jedan transparent

- Osvojićemo titulu posle 33 godine čekanja. Igrali smo vrlo bitan meč i videti taj natpis ‘svi protiv svih‘ je nešto što nikad neću razumeti i što ću nositi sa sobom uvek.

Zapretio je Spaleti da će napustiti utakmicu ukoliko se isto ponovi i u utorak.

- Ukoliko se ista stvar ponovi i u revanšu, napustiću klupu i otići kući, jer je to neobjašnjivo. Momci su osetljivi na to što se dešava oko njih, protiv Milana na Maradoni smo igrali u apsurdnoj atmosferi - završio je Spaleti.

Sponzor vesti Lige šampiona – sportska kladionica Meridian

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.