AJAKS JE MOJA NAJBOLJA ODLUKA: Tadić progovorio o odbijanju Barselone

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2021, 15:54

AJAKS JE MOJA NAJBOLJA ODLUKA: Tadić progovorio o odbijanju Barselone

Srpski fudbaler je ove sezone blistao u dresu Kopljanika.

Dušan Tadić nema nikakve dileme da je dolazak u Ajaks bio pun pogodak. Čak ni ponuda Barselone da se prošlog leta preseli na stadion Kamp Nou nije ga pomerila s mesta, kapiten reprezentacije Srbije ostao je u Amsterdamu.

Jedna od najvažnijih utakmica u borbi za plasman u Ligu šampiona u Engleskoj biće odigrana večeras od 21.15 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Čelsi dočekuje Lester. Domaćin dva kola pre kraja 64 na četvrtoj, a gost 66 bodova na trećoj poziciji, a za vrat im diše Liverpul sa 63 boda. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,45, a dvojka 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Lester.

- Prilika (da pređe u Barselonu) je bila tu prošle godine, ali nisam otišao. Ovo je moj klub i uradiću sve za njega. Odluka da dođem u Ajaks je najbolja u mom životu. Uvek je bio moj klub iz snova, zbog filozofije, veličina koje su igrale ovde, istorije, navijača. Ajaks je najlepši od svih - rekao je Tadić u velikom intervjuu za holandski Telegraf.

Srpski fudbaler je ove sezone blistao u dresu Kopljanika, na 34 utakmice u Erediviziji postigao 14 golova i upisao 18 asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.