Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2021, 09:59

AFRIKA: Borba za četvrtfinale CAF Lige šampiona, igra se u Zambiji, Južnoj Africi, Kamerunu, Maroku, Tanzaniji...

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na ovom kontinentu

GRIN BAFALOS – ZESKO JUNAJTED, 13.00

(Fudbal, Zambija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Grin Bafalos je na mesto koje vodi u niži rang, bez pobede dva kola. Gosti imaju ulogu favorita. Zesko Junajted je lider šampionata Zambije sa čak sedam bodova više od najbližeg pratioca Zanaka. Lider ima šest pobeda u nizu, a sve je ostvario >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa tri ili više golova. U prvom delu sezone u duelu ova dva tima nije bilo pobednika – 1:1.

KEJPTAUN SITI – SUPERSPORT, 15.00

(Fudbal, Južna Afrika 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Oba tima se nalaze u gornjoj polovini tabele najbolje lige Južne Afrike, ali su u lošoj formi. Supersport je četvrti, bori se za mesto u CAF Ligi šampiona (prva tri idu), ali je već pet utakmica bez pobede. I Kejptaun Siti ne može da se pohvali sa dobrim rezulatima u poslednje vreme. Čak osam mečeva ne zna za trijumf. U prvom delu šampionata Supersport je na svom terenu pobedio sa 2:1. Kejptaun je rešio u svoju korist poslednje tri utakmice kod kuće proriv današnjeg rivala.

MULADIJA O. – MAGREB FES, 16.00

(Fudbal, Maroko 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U šampionatu Maroka glavnu reč vode Vidad i Radža Kazablanka. Muladija je na sredini tabele, ali u odličnoj formi. Vezala je tri pobede, a dočekuje ekipu iz Fesa koja u 10 kola ima čak sedam remija, od čeka pet uzastopnih. Kada igraju ova dva tima u poslednje vreme dolazi dosta golova. Na tri prethodna duela dolazila je kombinacija GG3+.

TS GALAKSI – MADŽIVANDILA, 17.00

(Fudbal, Južna Afrika 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

TS Galaksi u Johanesburgu dočekuje Madživandilu, tim koji je pretposlednji na tabeli šampionata Južne Afrike. Gosti su poraženi na tri uzastopne utakmice. I domaćin je u padu. Posle sedam bodova u tri kola, na poslednje dve utakmice Galaksi je poražen, od Blom Seltika i Maricburg Junajteda. Ova dva tima uglavnom igraju tvrde utakmice na mali broj pogodaka. Na četiri od pet mečeva u poslednje tri godine bilo je 0-2 gola.

FORTUNA JAUNDE – FEJŠO, 17.00

(Fudbal, Kamerun 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Posle pet kola šampionata Kameruna, Fortuna je na prvom mestu sa 11 bodova (tri pobede i dva remja), a lider je primio samo jedan gol za 450 minuta nove sezone. Fejšo je takođe bez poraza, ali sa samo jednim trijumfom u četiri kola (tri remija u nizu). Tradicija je na strani gostujućeg tima koji je dobio Fortunu na poslednja četiri meča. Na tri prethodna duela mreže su se tresle dva puta ili manje.

JANG AFRIKENS – KINONDONI, 18.00

(Fudbal, Tanzanija 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Domaćin je lider šampionata Tanzanije. Jang Afrikens ima tri boda manje od Azama i četiri od Simbe, učesnika četvrtfinale Lige šampiona, ekipe koja je u konkurenciji Al Ahlija iz Kaira, šampiona kontinenta, osvojila prvo mesto u grupnoj fazi. Kinondoni je, takođe, tim s vrha, trenutno na petom mestu. U prvom delu prvenstva, krajem oktobra, Jang Afrikens, ekipa iz Dar es Salama, pobedio je u gostima današnjeg rivala sa 2:1. Pogotke za lidera postigli su Kisinda i Vaziri, dok je utešan pogodak za Kindondi delo Kabunda.

ESPERANS – MS ALŽIR, 18.00

(Fudbal, CAF Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Šampion Tunisa se plasirao u četvrtfinala Lige šampiona, ali nije obezbedio prvo mesto. MS Alžir se sa Zamalekom bori za plasman među osam najboljih u Africi. Tim iz Alžira ima tri boda više od prošlogodišnjeg finalista CAF Lige šampiona, ali mu treba da osvoji bod protiv Espransa u gostima. Egipatski velikan trebalo bi da ima lak posao protiv Tengeta iz Senegela. Zamalek ima bolji međusobni skor od MS Alžira, pa tim iz Kaira mora da navija za Esperans.

HOROJA – KAJZER ČIFS, 21.00

(Fudbal, CAF Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Horoja i Kajzer Čifs se bore za drugo mesto u četvrtfinalu Ligi šampiona na tlu Afrike u Grupi C. Marokanski Vidad je već među osam najbojih. Prštaće u Gvineji jer oba tima imaju po osam bodova. U prvom meču u Južnoj Africi nije bilo pogodaka. Kajzer Čifsima odgovara svaki remi sa postignutim pogotkom. U slučaju da opet bude bez golova onda bi Horoja otišla dalje jer ima bolju gol-razliku.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.