ABA - Bivši šampion Evrope pao u Žeravici

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ABA - Bivši šampion Evrope pao u "Žeravici"

Košarkaški klub Dinamik savladao je bivšeg šampiona Evrope iz Sarajeva i tako stigao do polovičnog učinka u drugoj ABA ligi posle četiri odigrane utakmice.

Pretposlednja utakmica 4. kola druge ABA lige odigrana je večeras u Hali sportova "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu gde je ekipa Dinamika ugostila Bosnu.

Beogradski sastav upisao je drugi trijumf u drugom rangu regionalnog šampionata rezultatom 73:65 (19:20, 8:12, 27:19, 19:14) i tako stigao do polovičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << učinka posle četiri utakmice.

Ekipu Olivera Popovića do pobede su predvodili Nemanja Krstić sa 20 poena, 5 skokova i 3 asistencije, a veliki doprinos dali su još Eldridž (15 pts, 7 sk) i Đurasović (16 pts, 8 sk).

U redovima bivšeg šampiona Evrope izdvojili su se Draško Knežević sa 18 (3 sk, 2 as) i Maksim Šturanović sa 12 poena (14 sk).

Dinamik će u narednom kolu u goste Krki, dok Bosna dočekuje Teodo iz Tivta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Važna pobeda Dinamika protiv Bosne (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2017, 10:39

Odigran je meč 4. kola ABA2 lige...Košarkaši Dinamik VIP PAY slavili su protiv Bosne Royal u Hali sportova rezultatom 73:65 u 4. kolu Aba2 lige...ROČESTI VEĆ SPREMAN ZA CRNO-BELE: Ovo ne sme da nam se dešava, ali sada je na redu Partizan (FOTO)..EVROLIGA: Senzacija u Madridu, Đenka SRUŠIO Kralja!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.