Zvezda povečala koeficijent, u leđa joj gledaju Milan, Selta i Fjorentina

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda povečala koeficijent, u leđa joj gledaju Milan, Selta i Fjorentina

Plasmanom u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona, fudbaleri crvene zvezde su obezbedili minimum plasman u Ligu Evrope. Uz to, popravljen je klupski koeficijent na rang listi UEFA.
U četvrtak od 18 igraju Helsinki – Riga, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.80.
Crveno-beli su u kvalifikacijama osigurali tri >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << boda. Ipak, tu nije kraj, jer zaliha može dodatno da se poveća. Ukoliko se crveno-beli plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona onda bi imali četiri. To je veoma bitno za neke naredne kvalifikacije. Srpski šampion je trenutno na 69. mestu, a u leđa mu gledaju klubovi kao što su Milan, Selta i Fjorentina.
Bilo bi dobro da Zvezda napreduje i uđe u 50 najboljih, pa bi bila nosilac u svim kvalifikacijama, a to obezbeđuje i nešto lakše rivale. Prošle sezone su crveno-beli u Ligi šampiona osvojili tri boda posle remija sa Napolijem i pobede nad Liverpulom (dva boda za pobedu i jedan za remi).
Interesantno je da se isti bodovi dele i u Ligi Evrope gde su rivali znatno lakši. To znači da bi klub ove sezone mogao da profitira u svakom slučaju, pa da narednih godina mnogo manje strepi kada dođe žreb.

The post Zvezda povečala koeficijent, u leđa joj gledaju Milan, Selta i Fjorentina appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Belodedić i Šabanadžović: Neka se ponovi Bari

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Avg.2019, 11:13

Svaka čast, kapa do poda. Zvezde se digla iz pepela, neka se ponovi Bari, poručile su za "Nezavisne" legende Crvene zvezde Miodrag Belodedić i Refik Šabanadžović nakon što su "crveno-bijeli" treću godinu zaredom izborili plasman u grupnu fazu nekog od UEFA takmičenja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.