Zvezda Sitija poručila - Redsi ne budite patetični! (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2020, 23:57

Zvezda Sitija poručila - "Redsi ne budite patetični!" (foto)

Navijači šampiona PL 'prozivali' rivale.

Sinoć smo videli još jednu eliminaciju velikog favorita, na završnom turniru Lige šampiona nećemo gledati Mančester siti i Pepa Gvardiolu - bolji je bio Lion rezultatom 3:1.

O meču će se dugo pričati, pre svega zbog Sterlingovog neverovatno promašaja, ali i Gvardioline odluke da meč počne bez ijednog Silve na terenu. David je ušao u zavšnici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Bernardo nije imao ni tu priliku.

Igrače "građana" prozivaju engleski mediji, ali i navijači Liverpula posle ispadanje od francuskog predstavnika. Portugalski Silva je rešio da odgovori na to preko svog Tviter profila.

"I svim navijačima Liverpula koji nemaju ništa pametnije da rade nego da dođu na profil igrača Sitija, žao mi vas je, ali iz pogrešnih razloga. Patetično... Idite slavite svoje titule ili pokušajte da nađete partnera, popijte pivo sa prijateljem, pročitajte knjigu...tako mnogo opcija!", napisao je bivši igrač Monaka.

Izgleda da su "redsi" jedva dočekali neuspeh svojih velikih rivala.

And to all Liverpool fans that have nothing else to do than to come to a Man City player account, I’m also sorry for you but for the wrong reasons...😂 pathetic... go celebrate your titles, or try to find a partner, drink a beer with a friend, read a book...🤦🏻‍♂️ so many options!😅

— Bernardo Silva (@BernardoCSilva) August 16, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.