Zvanično - Arrivederci Karleto, hoće li uskoro biti welcome?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - "Arrivederci" Karleto, hoće li uskoro biti "welcome"?! (foto)

Iskusni Italijan ostao bez posla!

Kao što je i najavljeno, Napoli se nakon utakmice sa Genkom u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona rastao sa trenerom Karlom Anćelotijem.

Ekipa sa "San Paola" je slavila pred svojim navijčima sa čak 4:0 protiv belgijskog sastava, što im je obezbedilo plasman u nokaut fazu Lige šampiona, ali ni ubedljiv trijumf nije bio dovoljan, predsednik De >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Laurentis je rešio da je vreme za promene.

Napoli se muči u Seriji A, nalaze se na sedmom mestu na tabeli nakon 15 kola sa 21 bodom, već neko vreme postoje problemi u ekipi, pre oko mesec dana je veliki broj igrača odbio da se povinuje naredbi predsednika kluba za odlazak u karantin, što je dovelo do drakonskih kazni za same fudbalere.

Ekipa je na kraju otišla u karantin pred duel sa Udinezeom prošlog vikenda, ali je u Udinama zabeležen samo remi, te su italijanski mediji najavili da bi nakon duela sa Genkom Anćeloti mogao da dobije otkaz.

To se sada i dogodilo, stigla je i zvanična potvrda, a očekuje se da iskusnog Italijana na klupi Napolija zameni bivši igrač i trener "Rosonera" Đenaro Gatuzo.

Spekuliše se i da bi Anćeloti mogao da preuzme ekipu Arsenala, koja je nedavno otpustila Unaja Emerija, pa ekipu kao vršilac dužnosti predvodi Fredi Ljungberg i to ne preterano uspešno.

"SSC Napoli je odlučio da prekine saradnju sa trenerom prvog tima Karlom Ančelotijem. Prijateljstvo i međusobno poštovanje između kluba, predsednika i Karla Ančelotija ostaju neukaljani", stoji u saopštenju kluba iz Napulja.

La Societa Sportiva Calcio Napoli ha deciso di revocare l’incarico di responsabile tecnico della prima squadra al signor Carlo Ancelotti.

Rimangono intatti i rapporti di amicizia, stima e rispetto reciproco tra la società, il suo presidente Aurelio De Laurentiis e Carlo Ancelotti

— Official SSC Napoli (@sscnapoli) December 10, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Napoli već ima novog trenera, Anćeloti uskoro na klupi na kojoj ga niko nije očekivao?! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019

Sprema se iznenađenje...Preneli smo sinoć oko ponoći, Napoli je u sitne sate odlučio da obavesti javnost da se rastao sa Karlom Anćelotijem...Iskusni Italijan je početkom sezone 2018/19 stigao pod Vezuv, godinu i po dana kasnije ostao je bez posla i to nakon ubedljivog trijumfa u poslednjem kolu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.