Ukleti Šalke, gusto u borbi za LŠ

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020, 20:14

Ukleti Šalke, gusto u borbi za LŠ

Šalke posle niza poraza vezao dva remija u Bundesligi.

Fudbaleri Šalkea i Bajer Leverkuzena igrali su danas nerešeno 1:1, u 31. kolu Bundeslige.

Šalke je vodio od 51. minutu u Gelzenkirhenu pogotkom Davida Kaligurija iz penala, a izjednačenje i bod gostima u 81. je doneo Huan Miranda autogolom.

Bajer Leverkuzen je četvrti u Bundesligi, na mestu koje vodi u Ligu šampiona. Ima 57 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bodova, jedan više od petoplasirane Borusije Menhengladbah.

Šalke je vezao dva remija posle niza poraza u nemačkom prvenstvu i sada je deveti na tabeli sa 39 bodova.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šalke bez devetorice odoleo Leveru, Alario nesportski pokušao da postigne gol... (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020

Ružan potez napadača iz Argentine....S najslabijom formom u Bundesligi (od februara bez pobede) i bez devetorice važnih igrača (Sane, Matondo, Burgštaler, Nastasić, Todibo, Serdar, Arit, Maskarel, Stambuli) dočekao je Šalke kandidata za Ligu šampiona i uspeo da odoli. Čak je imao i prednost...

Nastavak na MozzartSport.com...

Remi Šalkea i Bajera, trijumf Augzburga

Izvor: RTS, 15.Jun.2020, 07:35

Fudbaleri Šalkea i Bajer Leverkuzena odigrali su nerešeno 1:1, dok je Augzburg savladao ekipu Majnca u poslednjim mečevima 31. kola Bundeslige. . Ekipa Šalkea na svom terenu remizirala je sa Leverkuzenom, pa tim iz Gelzenkirhena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.