STARA DAMA ZA STARAČKI DOM: Pioli podsetio na Sakija, Milan napunio Juventusovu mrežu! Liga šampiona pred vratima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 23:37

"STARA DAMA" ZA STARAČKI DOM: Pioli podsetio na Sakija, Milan napunio Juventusovu mrežu! Liga šampiona pred vratima (VIDEO)

Kakva partija crveno-crnih!

Fudbaleri Milana su savladali Juventus u direktnom okršaju za učešće u Ligi šampiona naredne sezone. "Rosoneri" su slavili usred Torina, i to posve ubedljivo, bilo je 3:0 za ekipu Stefana Piolija.

Taktički perfektna partija gostiju i pristup Andree Pirla presudili su u korist Milana. Veoma zrela igra, požrtvovana u odbrani, efektna u napadu, bez šansi je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Stara dama".

Poveo je Milan u nadoknadi vremena u prvom poluvremenu, fantastično je ciljao Braim Dijaz i pod "rašlje" poslao loptu, te tako savladao Ščensnog.

REBIC! WHAT A GOAL! 🙌 pic.twitter.com/O7mOyiFbDO

— ESPN FC (@ESPNFC) May 9, 2021

Milan je čak promašio penal, Kesi nije bio koncentrisan u 58. minutu i poljski golman mu je odbranio. Ipak, 20 minuta kasnije Rebić postiže golčinu i ruši nade torinskih crno-belih. Tačku stavlja Tomori na centaršut Čalhanoglua u 82. minutu.

Milan je ne samo došao do treće pozicije i tri boda više od Juvea, nego je nadoknadio poraz od 3:1 iz prve utakmice sa aktuelnim šampionom. To znači da će Milan imati prednost ukoliko na kraju ekipe budu poravnate na tabeli. Ostala su još tri kola.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pirlo preuzeo odgovornost za debakl, ali ne da ostavku

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2021, 02:11

"Kada sam preuzimao Juventus u mislima sam imao drugačiji projekat i mislio sam da ću imati na raspolaganju drugu grupu igrača“, istakao je trener Juventusa..Juvetusova promašena sezona mogla bi da se završi i bez plasmana u Ligu šampiona. Eksperiment sa trenerom početnikom Andreom Pirlom zasad...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.