Izvor: RTS, 25.Maj.2022, 09:25

Roma i Fejenord u borbi za prvi trofej Lige konferencije

Fudbaleri Rome i Fejenorda sastaju se u prvom finalu novoformiranog evropskog klupskog takmičenja Ligi konferencija. Utakmica u Tirani počinje u 21 čas, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pobednik večerašnjeg finala obezbediće plasman u grupnu fazu Lige Evrope naredne sezone.

Tim Fejenorda igra četvrto evropsko finale, a u prethodnim je osvajao dva trofeja u Kupu Uefa 1974. i 2002. i jedan u Kupu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 1970. godine.
Ekipa Rome do sada nije osvajala trofeje jer je poražena u finalima Kupa šampiona od Liverpula 1984. i Kupa Uefa 1991. godine od Intera i ovo im je nova prilika da prekinu niz poraza.
Utakmica Rome i Fejenorda igra se u Tirani sa početkom u 21 čas, a njen tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.