Ren igrao za Lil, nova bleda partija Pari Sen Žermena

Izvor: B92, 09.Maj.2021, 23:29

Ren "igrao" za Lil, nova bleda partija Pari Sen Žermena

Ren i Pari Sen Žermen su odigrali nerešeno 1:1 (0:1) u poslednjem susretu 36. kola prvenstva Francuske.

Tako su izabranici trenera Maurisija Poćetina dodatno zaostali u trci za titulu sa Lilom, sada imaju tri boda zaostatka na dva kola pre kraja trke.

Bila je to veoma slaba partija "svetaca", koji kao da ne mogu da prebole neuspeh u Ligi šampiona, pa su sve dalje i od titule i u domaćem šampionatu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
PSŽ je poveo golom Nejmara u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena i to iz jedanaesterca.

VAR je odlučio da je Aguero srušio Kurzavu, a Nejmar je bio siguran egzekutor.

U nastavku, još slabija igra Parižana pa je Serhi Girasi u 71. minutu uspeo da glavom prosledi loptu u mrežu za konačnih 1:1.

Da Kejlor Navas u nekoliko navrata nije sjajno odbranio udarce igrače Rena, moglo je da se dogodi i da šampion prođe gore i izgubi.

Tri minuta pre kraja gosti su ostali i sa desetoricom pošto je sudija opravdano isključio Presnela Kimpembea posle preoštrog starta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.