Radonja u klubu kakvom zaslužuje?

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radonja u klubu kakvom zaslužuje?

Dosta je odmarao, vreme je za novi (evroligaški) izazov!

Posle izvanrednih rezultata i brojnih trofeja osvojenih sa Crvenom zvezdom mts, Dejan Radonjić je letos napustio klupu šampiona Srbije i ABA lige.

Očekivalo se da će veoma brzo naći novi angažman, ali se to još uvek nije dogodilo, nekih šest meseci posle rastanka sa Crvenom zvezdom.

Tokom leta je boravio u Americi, pratio je treninge San Antonija, potom je bilo sporadičnih spekulacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da bi mogao da preuzme neki evroligaški klub, ali je onda usledilo zatišje.

Sve do ovog vikenda kada se u grčkim i domaćim medijima pojavila ''bombastična'' najava - Radonjić se seli u Olimpijakos?!

Naime, posle dva uzastopna poraza (od PAOK-a 78:71 i Baskonije 86:54), već je počela da se najavljuje smena Janisa Sferopulosa, iako je tim iz Pireja u vrhu tabele i u Evroligi i u domaćem šampionatu.

Naravno, odmah zatim su počele spekulacije i ko bi mogao da ga nasledi, a u prvi plan je izbio upravo Dejan Radonjić u kome ovoga jutra brojni mediji bruje kao potencijalnom treneru Olimpijakosa.

U regionu je pokazao koliko vredi, vreme je da u istom stilu nastavi i u inostranstvu. Čekamo rasplet i nove informacije iz Pireja...
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.