Izvor: MozzartSport.com, 03.Dec.2020, 01:00

REZZIME DANA (sreda): U Ligi šampiona gotovo perfektno, Englezi pokvarili veče

Pogledajte ko vam je 2. decembra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - DINAMO K. (tip 1, kvota >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1,37) - rezultat 3:0

Juventus se dugo mučio da overi trijumf na svom terenu. Kijevski tim je bio dosta kompletniji u odnosu na prethodne utakmice, zbog čega se Mirčea Lučesku osmelio da se nadigrava sa Starom damom u Torinu i za malo nije pretrpeo katastrofu.

Opširnije OVDE.

FERENCVAROŠ - BARSELONA (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 0:3

Iako je razlika u kvalitetu i više nego očigledna, malo ko je mogao da očekuje da će Barselona ovako lako slaviti u Budimpešti. Kako zbog igara katalonskog kluba u aktuelnoj sezoni, tako i zbog odluke Ronalda Kumana da Lionela Mesija, ali i još neke nosioce igre poput Frenkija De Jonga, Felipea Kutinja, Mark-Andrea ter Štegena ostavi u Barseloni. Međutim, vicešampion Španije je furioznim startom već posle nepunih pola sata igre primorao Fradi da podigne belu zastavicu. U razmaku od svega 14 minuta katalonski klub je pogocima Antoana Grizmana, Martina Brajtvajta i Usmana Dembelea stvorio kapitalnih 3:0, ne dozvolivši rivalu da ni na trenutak pomisli na iznenađenje.

Opširnije OVDE.

BAŠAKŠEHIR - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,58) - rezultat 3:4

Nemci su pobedili Bašakšehir u Turskoj 4:3 golom Aleksandra Serlota u nadoknadi vremena i upisali tri mnogo bitna boda za rasplet konačne trke u kojoj su još Mančester Junajted i Pari Sen Žermen koji se večeras sastaju na Old Trafordu. Da je ostalo 3:3 u Istanbulu, Junajted i PSŽ bi bili veliki favoriti za prolaz dalje. Ovako, strepe pred međusobni okršaj, a neko će baš da strepi pred poslednje kolo...

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - ZENIT (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 3:0

U drugoj utakmici dana Klub Briž je dočekao Zenit i lagano ga savladao sa 3:0. Na taj način je Zenit definitivno zakucan za poslednje mesto u grupi. Zenit je čak imao odličnu šansu da dođe do prednosti kada je Sardar Azmun čak i pogodio metu, ali se ispostavilo da je gol poništen zbog ofsajda u prvom poluvremenu. I odmah posle toga, u 33. minutu, Klub Briž je imao spreman odgovor. Šarl de Ketelare je bio na mestu, odbijenu loptu je poslao uz stativu i doveo Klub Briž do veoma, veoma važne prednosti. Umesto da Zenit vodi, Briž je imao prednost. Do kraja domaćin je uspeo da postigne još dva komada i da zapečati sudbinu ruskog tima.

Opširnije OVDE.

MANČESTER JUNAJTED - PSŽ (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 2:3

Pari Sen Žermen im se večeras osvetio na Old Trafordu pobedom od 3:1 u meču punom tenzije i nervoze i došao u najbolju situaciju u grupi. Praktično u prošli. Ako Sveci u poslednjem kolu savladaju Bašakšehir na svom Parku prinčeva, sigurno su prvi u grupi. Jedini ishod koji im ne odgovara je da izgube od Bašakšehira i da u Lajpcigu bude nerešeno. U svim ostalim kombinacijama, PSŽ prolazi dalje.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - ČELSI (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 0:4

Kritikovali su ga da u repezentaciji ne daje golove, a on je svetski prvak! Nisu mu dali da igra i degradirali su ga u trećeg špica Čelsija, ali mu isto tako nisu dali ni da ode. Večeras je dobio pravu šansu od Frenka Lamparda i pokazao je da je strašan špic. U direktnom duelu za prvo mesto u grupi E Čelsi je plesom Olivijea Žirua na stadionu Ramon Sančez Pishuan savladao Sevilju (4:0) i obezbedio mesto među nosiocima u žerbu za osminu finala Lige šampiona.

Opširnije OVDE.

VIKOMB - STOUK (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:1

Dugo je Stouk mučio sa žilavim novajlijom u Čempionšipu. Posle delimično ujednačenog prvog poluvremena, Potersi su ipak dodali gas i postavili stvari na svoje mesto, ostavivši Vikomb i petu uzastopnu utakmicu bez trijumfa.

PRECRTANO

DORTMUND - LACIO (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 1:1

U sudaru dve najzvučnije ekipe u grupi nije bilo previše uzbuđenja u prvom poluvremenu, ali je Dortmund zasluženo stigao do prednosti. Lacio je to mogao da uradi u 20. minutu kada je šutirao Hoakin Korea, ali mu je taj pokušaj odbranio Burki. Najbolju priliku posle toga Dortmund je imao u 30. minutu kada je Marko Rojs promašio dobru priliku, ali je sve na naplatu stiglo u 45. minutu. Rafael Gereiro je bio strelac tog veoma važnog pogotka.

Opširnije OVDE.

NOTINGEM FOREST - VOTFORD (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 0:0

Ivićev Votford kao jedan od favorita za plasman u Premijer ligu je podbacio posle serije jako dobrih rezultata i nekoliko pobeda u kojima je njegov tim bio baš raspucan. Mogao je Votford da pobedom u Notingemu iskoristi kiks Noriča i da iskoči na prvo mesto na tabeli, ali je odigrao mršavih 0:0. Utakmica je bila baš takva kako i rezultat govori. Mrtva i dosadna. Poneki prekid i kontranapad i to je bilo sve. Votford je imao jedan šut u okvir gola, domaćin nijedan. Predstava koju bi oba trenera najradije volela da zaborave, mada bod više znači Šumarima.

LUTON - NORIČ (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 3:1

Redom su pretendenti na vrh Čempionšipa ispuštali bodove ove srede, ali Norič nije umeo da iskoristi priliku koja mu se ukazala da dodatno umakne. Štaviše, Reding i Votford su makar remizirali, Kanarinci nisu uspeli ni to. Ubedljivo su poraženi na gostovanju kod Lutona, čime su dozvolili pomenutim timovima da mu se približe na bod zaostatka. Luton je poveo u 15. minutu, Norič ubrzo uzvratio, ali je praktično u narednom napadu domaćin ponovo stigao u vođstvo, koje je početkom drugog poluvremena potvrdio Kolins sa bele tačke.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.