Izvor: MozzartSport.com, 11.Jul.2020, 15:50

Mozzart njuzz (subota, 11, jul): Sergej 200. put za Lacio, Atletiko uveren da osvaja Ligu šampiona, Mitrović najavio direktan plasman u Premijer ligu

Dnevni pregled najvažnijih informacija iz sveta sporta

Gosti Ivane Milićević danas su Neven Cvijanović iz Hrvatske, novinar MOZZART Sporta Aleksandar Joksić, naš dopisnik iz Rima Željko Pantelić i Ognjenka Marić iz Madrida.

Pratimo proboj Aleksandra Mitrovića i Fulama ka Premijer ligi, najavljujemo veliki obračun Juventusa i Atalante u Seriji A, Španci se bave prognozom da bi Atleitko Madrid napokon mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << osvoji Ligu šampiona, a ima zanimljivih dešavanja i na srpskoj scne.

O svim aktulenostima iz sveta sporta informišite se uz Mozzart njuzz...

Uživajte.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.