LEkip opet u akciji pred Zvezdu, Parižani pobesneli!

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2018, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

L'Ekip opet u akciji pred Zvezdu, Parižani pobesneli!

Rat između vodećeg kluba i vodećeg sportskog lista u Francuskoj se nastavlja. Parižani izdali zvanično saopštenje!

L'Ekip je danas doneo priču, tačnije ona se sinoć pojavila na njihovom portalu, a danas u štampanom izdanju da će PSŽ iz straha od izbacivanja iz Lige šampiona prodati Nejmara ili Mbapea na leto.

Samo tako mogu da realizuju postignuti dogovor oko dolaska De Jonga iz Ajaksa.

Naime, francuski list tvrdi da Parižani već nude >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Brazilca, da ciljaju Mančester Junajted jer Barselona nema novca, a Real ima neke druge planove, pre svih vezane za Azara.

Navodno, ako ne uspeju da prodaju Nejmara, pokušaće sa Mbapeom, za koga bi Juventus ponudio i Dibalu i ogroman novac i ti pregovori navodno već teku, u slučaju da FFP zapreti izbacivanjem Parižana iz Evrope.

Ali, klub se jutros oglasio, tvrde da L'Ekip radi protiv njih, da šire dezinformacije već duže vreme i da pokušavaju da naruše atmosferu već mesecima u najboljem francuskom klubu.

Aluzija na meč sa Zvezdom i navodno nameštanje se nameće, a PSŽ je još zatražio od L'Ekipa malo iskrenosti i profesionalizma vezano za izveštavanje o njihovom klubu.

Kolo u Francuskoj se zbog protesta "žutih prsluka" ne igra, Nejmar i dalje ne trenira sa timom, ali su u klubu sigurni da će biti u timu u Beogradu protiv Zvezde.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.