Izvor: MozzartSport.com, 21.Sep.2021, 23:11

Hulk i Dijego Kosta već vide pehar

Kopa Libertadores: Atletiko Mineiro sukobljava se noćas sa aktuelnim vladarom kontinenta Palmeirasom u prvom duelu polufinala

Dijego Kosta nikada nije osvojio Ligu šampiona i tako se popeo na krov Evrope. Najbliži je bio dok je igrao za Atletiko Madrid, ali sa Špancima je jedini kontinentalni trofej koji je podigao bila Liga Evrope. Možda nije pokorio Stari kontinent, ali bi ove jeseni mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << to učini u Južnoj Americi. Njegov novi klub, Atletiko Mineiro, najveći je favorit za osvajanje Kopa Libertadores.

02.30: (2,65) Palmeiras (2,75) Atletiko Mineiro (3,20)

Tim iz Belo Orizontea noćas od 02.30 časova po srednjoevropskom vremenu gostuje Palmeirasu u prvom meču polufinala elitnog takmičenja Zelenog kontinenta. S obzirom na to da je lider u brazilskoj Seriji A i da je savladao Palmeiras na oba ovogodišnja meča, u februaru i avgustu sa po 2:0, jasno je da je favorit da prođe dalje.

Zeleni protiv Koste, Hulka i drugova imaju šansu samo ako zabeleže dobar rezultat na svom terenu. Tu nisu izgubili od Atletiko Mineira na poslednja četiri okršaja, odnosno od 2016. godine. Dva puta su pobeđivali, zaključno sa novembrom prošle godine (3:0), dok su preostala dva duela okončana nerešenim ishodom.

-------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------------

Palmeiras nije u dobroj formi. Izgubio je na tri od devet poslednjih mečeva i tako je ispao iz šampionske trke. Ipak, u tom periodu je uspeo u četvrtfinalu Kopa Libertadores da eliminiše Sao Paulo sa ukupnih 4:1 i domogne se dvomeča sa Atletikom. Crno-beli su, s druge strane, do polufinala stigli preko argentinskih velikana, Boke Juniors i River Plejta. Boka je pala tek posle penala, dok su Milioneri već znatno lakše eliminisani, sa dve pobede i zbirnih 4:0.

Atletiko zapravo ima samo jedan poraz sa poslednjih 21 mečeva, i to u Kupu Brazila od Baije, koju je eliminisao zahvaljujući pobedi u prvom meču. U međuvremenu je ovog leta u ionako moćan tim stigao i pomenuti Dijego Kosta, koji je tek za vikend protiv Sport Resifea (3:0) prvi put bio starter i odmah je dao gol. Ofanzivni deo Atletika garantuje golove, ali očekuje se nešto opreznija igra Palmeirasa, jer u Kopa Libertadores i dalje važi pravilo gola u gostima. A, učenici Abela Fereire brane pehar osvojen prošle sezone i neće se lako odreći trona...

Utakmicu Palmeiras - Atletiko Mineiro možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

KOPA LIBERTADORES - POLUFINALE, PRVI MEČEVI

Sreda

02.30: (2,65) Palmeiras (2,75) Atletiko Mineiro (3,20)

Četvrtak

02.30: (1,25) Flamengo (6,25) Barselona Gvajakil (11,0)

*** kvote su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.