Hrvat preti Barseloni i Totenhemu, ovo je prioritet Intera!

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvat "preti" Barseloni i Totenhemu, ovo je prioritet Intera!

Ekipa Lućana Spaletija pruža sve bolje partije.

Inter igra sve bolje kako sezona odmiče, i dalje su u trci za najviše pozicije u Seriji A, dok su u Ligi šampiona u blagoj prednosti u odnosu na Totenhem koji im je glavni konkurent za prolazak u narednu rundu.

Fudbaler "Neroazura" Šime Vrsaljko smatra da je Liga šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prioritet u ovom trenutku, a otkrio je i ciljeve kluba u ovoj sezoni.

"Moramo da se fokusiramo na Ligu šampiona i da pokužamo da se plasiramo u nokaut rundu. Nakon toga razmišljaćemo o Seriji A."

"U ligi smo napravili nekoliko kikseva na startu sezone, ali sada smo se vratili jer Spaleti želi da igramo našim stilom ko god da je sa druge strane terena. Makar i Barselona"

"Mi smo jak tim, ali uvek je to lakše reći nego pokazati. Sezona je duga i moramo da idemo utakmicu po utakmicu. Želimo da pobeđujemo u bitnim utakmicama i da se plasiramo u Ligu šampiona i naredne sezone", kazao je Hrvat.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.