Hitronogi napadač velika želja Evertona

Izvor: Sportske.net, 24.Maj.2020, 10:01

Hitronogi napadač velika želja Evertona

"Karamele" zainteresovane za fudbalera iz Južne Koreje.

Kako prenose engleski mediji, Everton bi da pojača napad angažovanjem Hvang Hi-Čana iz Salcburga.

Fudbaler iz Južne Koreje ima sjajnu sezonu u dresu austrijskog šampiona, postigao je osam golova u Bundesligi, dok je u Ligi šampiona na šest nastupa u grupnoj fazi upisao po tri gola i asistencije.

Sa Minaminom i Halandom je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << činio ubojit napadački trio, pomenuta dvojica su već u novim klubovima, Japanac je stigao u Liverpul u januaru, dok je supertalentovani Norvežanin mreže nastavio da rešeta u Nemačkoj, u dresu Borusije Dortmund.

Hvang se našao u januaru i na radaru Vulverhemptona, ali Salcburg nije bio spreman da ga se odrekne nakon što su ostali bez Minamina i Halanda.

Spekuliše se da bi mogli da traže i 40 miliona evra za njegove usluge, što "Karamele" ne bi bile spremne da plate, ali se u klubu sa "Gudisona" nadaju da bi uključivanjem mladih igrača poput Baninžima, Dauela ili Horbija mogli da ubede "Bikove" da smanje cenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.