GUDELJ I EKIPA NA BRIDŽU: Vatren početak Lige šampiona, meč na kom može svašta da se desi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 10:14

GUDELJ I EKIPA NA BRIDŽU: Vatren početak Lige šampiona, meč na kom može svašta da se desi

Uzbuđenje zasigurno neće izostati.

Liga šampiona najzad počinje za sezonu 2020/2021, a u prvom kolu fudbaleri Čelsija dočekuju aktuelnog šampiona Lige Evrope, ekipu Sevilje.

Oba tima igraju promenljivo od starta engleskog i španskog prvenstva, njihovi mečevi idu od sjaja do očaja i biće veoma interesantno videti kako će izgledati međusobni meč.

Kreće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Liga šampiona, a večeras (21.00) na Stamford Bridžu gostuje Sevilja. Biće to izuzetno zanimljiv meč, a kvota na pobedu Čelsija je 2,15, dok je dupla šansa X2 1,70. Kvota na 3+ je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi - Sevilja.

Čelsi u prvih pet kola ima osam bodova, dok su gosti iz Andaluzije takođe zabeležili dve pobede, ali uz remi i poraz, tako da je njihov bodovni saldo na broju sedam.

Meč prvog kola najjačeg evropskog klupskog takmičenja igra se od 21 čas na Stamford Bridžu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.