Fudbaler Liverpula kažnjen jer je vređao Kejna! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2019, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Liverpula kažnjen jer je vređao Kejna! (video)

Video je nedavno osvanuo na društvenim mrežama, pa je usledila i reakcija iz FS Engleske.

Stigao je ovog leta u redove Liverpula mladi Harvi Eliot, najmlađi igrač u istoriji Premijer lige.

On je došao iz Fulama, za koji je u finišu minule sezone nastupio u PL, pa je postao i najmlađi igrač u istoriji takmičenja sa 16 godina i 30 dana starosti.

Sada je privukao pažnju javnosti svojim videom, na kojem vređa Harija Kejna, nakon finala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Lige šampiona odigranog prvog jula tekuće godine.

Na klipu se rugao načinu na koji Kejn govori, ali i osobama sa invaliditetom, zbog izraza kojim se poslužio da "opiše" kapitena Engleske reprezentacije.

Zbog svega, kažnjen je sa 14 dana suspenzije, a moraće i da plati kaznu od 350 funti, ali i da pohađa određeni edukativni kurs.

Mladi fudbaler se branio činjenicom da je video sniman u kući njegovog prijatelja, gde su bili navijači obe ekipe, pa su se međusobno prozivali nakon utakmice, te i da sam video nije bio namenjen za javnost.

Iz Liverpula ističu da ovakvo ponašanje neće tolerisati, Eliotu je do znanja stavljeno kako treba da se ponaša, razgovore sa njim obavio je i kapiten kluba Džordan Henderson.

U nastavku možete pogledati klip o kojem je reč.


Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.