Izvor: MozzartSport.com, 27.Maj.2020, 16:07

FIBA vrbuje Unikahu i pola ACB lige

Borba je u toku, Liga šampiona pojačava gas...

Darušafaka, Ritas i Bilbao su se već prebacili u FIBA Ligu šampiona, poslednja vest je da je i Fortitudo u tom jatu, a svi su izgledi da tu nije kraj.

Kako piše Diario Sur, FIBA je probala da vrbuje više timova iz ACB lige, a jedan od tih timova je i Unikaha, ekipa koja se ove sezone kotirala kao jedan od glavnih kandidata za osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evrokupa.

Kako ističe ovaj sajt, svi klubovi imaju obavezu da odgovore do 5. juna.

Pomenuti list iz Malage ističe da su najbolji timovi iz ACB lige pa sve do Unikahe dobili ponudu Fibe. Ispod te pozicije na kojoj je Unikaha, devete, svaki klub koji bi voleo da igra u FIBA Ligi šampiona bi morao da dobije odobrenje od Fibe.

Darušafaka i Ritas su već kompletirali transfer u Ligu šampiona. Na tom putu su i Bilbao i Fortitudo.

Videćemo kakva će biti odluka svih klubova kojima je ponuđeno da pređu u Fibu, a među njima je i beogradski Partizan koji nikako nije zadovoljan odlukom Evrolige.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.