Izvor: N1 televizija, 05.Mar.2021, 00:19

Crnilo Crvenih bez kraja: Maunt produžio agoniju šampiona!

Fudbaleri Čelsija pobedili su Liverpul na Enfildu u derbiju 29. kola Premijer lige rezultatom 1:0. Aktuelni šampion je prvi put u svojoj istoriji upisao pet uzastopnih poraza kod kuće u prvenstvu i sada sa 43 boda zauzima sedmu poziciju. Plavi su se popeli na četvrto mesto sa 47 poena i oni ne znaju za poraz pod novim menadžerom Tomasom Tuhelom ni na 10. uzastopnoj utakmici u svim takmičenjima.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Čelsi porušio Liverpulovu tvrđavu od peska

Izvor: RTS, 05.Mar.2021

Fudbaleri Čelsija savladali su Liverpul u gostima sa 1:0 u derbiju 29. kola Premijer lige. . Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. ..Liverpulu se već dugo smrkava, dok se Sunce munjevito penje po Čelsijevom nebu..Liverpulova trofejna generacija, koja je osvojila Evropu,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.