Barsini starci doživeli najteži poraz u istoriji, šta sad kaže Vidal? (foto)

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 23:54

Barsini "starci" doživeli najteži poraz u istoriji, šta sad kaže Vidal? (foto)

Teško je pokupiti sve detalje ovog istorijskog susreta.

Neverica.

Minhenski Bajern je savladao Barselonu sa 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona. Svojevremeno su dobili Katalonce u dvomeču elitnog takmičnja sa 7:0, sada su za 90 i kusur minuta savladali Ter Štegena u čak osam navrata.

Najubedljivi trijumf u četvrtfinalu Lige šampiona je do danas imao madridski Real, kada je slavio protiv Apoela sa 8:2, večeras je Bajern to uradio protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Barselone i to na jednom susretu.

Barsa je prvi put izgubila meč sa šest golova u minusu još od 1951. godine, kada je gradski rival Espanjol slavio sa 6:0. Barsa je takođe prvi put primila osam golova još od 1946. godine.

Da stvar bude još gora, Barsi je život zagorčao Filipe Kutinjo, kojeg su Katalonci otpisali i letos poslali u Minhen na pozajmicu, sada ih je sa dva gola u finišu susreta potpuno izblamirao.

Osvanulo je i Suarezovo kretanje na društvenim mrežama, na osnovu njegovog "heat map-", najviše vremena proveo je na centru, izvodiviši loptu nakon svakog pogotka Bajerna.

Interesantno je i da je Tomas Miler sa dva gola postao najbolji strelac u istoriji Lige šampiona protiv Barselone, došao je do cifre od šest pogodaka i tako preskočio Ševčenka (5), a pritom mi je za to trebalo šest utakmica manje.

Poredili smo ovaj Barsin poraz sa porazom Brazila na Mundijalu 2014. godine, Katalonci su prošli još gore, a oba puta je na pobedničkoj strani bio Hansi Flik. U Brazilu kao pomoćnik Jogija Leva, danas kao prvi trener Bajerna. Učesnici oba debakla bili su i Tomas Miler, Džerom Boateng i Manuel Nojer.

Nema sumnje da će nakon ove utakmice svoje reči morati da pojede Arturo Vidal, koji je pred susret sa bivšim klubom izjavio da ovo za Bavarce neće biti još jedan meč Bundeslige i da izlaze na crtu najboljem timu na svetu. Ovo je sve osim najboljeg tima na svetu.

Barsa je za ovaj meč izvela i svoj najstariji tim u istoriji elitnog takmičenja, prosečne starosti 29 godina i 329 dana.

Problemi u klubu sa "Kamp Noua" su brojni, nema sile koja će zadržati Kikea Setijena nakon ovog debakla, ostaje mu jedino da sam podnese ostavku.

Doživeće "Blaugrana" ozbiljne promene ovog leta u svim linijama tima, a nema sumnje i da će se Lionel Mesi zapitati šta mu je činiti, nakon užasne sezone.

Luis Suarez's heat map in the first half. He's killing it from the centre spot. #BarcaBayern #FCBarcelona #Suarez pic.twitter.com/f35BorZBSM

— Bagarebaigan (@Alhashmi3yah) August 14, 2020
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poraz kakav Barsa nije videla od 1951. godine!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2020, 00:11

Pao je rekord: Bavarci prvi do osam golova u jednoj utakmici Lige šampiona..Jedina sreća za Barselonu večeras jeste recimo što Katalonci nisu igrali pred punim Kamp Nouom. Znao je Bajern i ranije, u polufinalu Lige šampiona u sezoni 2012/13 da ponizi španskog giganta (7:0 u dvomeču), ali ovako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.