Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 09:09

AZIJA: Mehmedovićev debi u Ligi šampiona, Bjedov i Marković igraju za opstanak, Mitrović, Čermelj i Kolaković za titulu

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas na najvećem kontinentu

NAGOJA – POHANG, 12.00

(Fudbal, Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Japanski predstavnik Nagoja nije blistala na premijeri protiv Johora, ali je uspela da pobedi minimalnim rezultatom, golom Hirojukija Abea, prvim u sezoni. Sada će joj rival u 2. kolu biti verovatno najjača ekipa u grupi, Pohang. Južnokorejci >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su započeli takmičenje sigurnom pobedom nad Račaburijem sa 2:0, a u centru pažnje na tom meču našao se nekadašnji napadač Štutgarta i Duizburga, Boris Tašči. Ukrajinac je bio strelac prvog pogotka. Ni Pohang, ni Nagoja ne blistaju u domaćim šampionatima i već sada, na pola sezone je jasno da će teško do titule. Pohang je tek peti na tabeli, Nagoja treća, ali sa čak 18 bodova manje od lidera Kavasakija.

RAČABURI – JOHOR, 16.00

(Fudbal, Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Prvak Malezije, Johor, nije uspeo da priredi iznenađenje i da savlada Nagoju. Ipak, nije još ništa izgubljeno, imaju još pet utakmica da probaju da se izbore barem za drugu poziciju, koja će šest najboljih klubova iz svih grupa da vodi u osminu finala. Međutim, da bi se za nju izborio Johor mora da pobedi u oba duela domaćina ove grupe, Račaburi. Tajlanđani su u prvom susretu lako izgubili od Pohanga, sa 2:0. Nedavno završeno prvenstvo u svojoj zemlji završili su na izuzetno slaboj osmoj poziciji, sa čak 31 bodom manje od šampiona Patum Junajteda. To dovoljno govori o kvalitetu tima čija je prva zvezda nekadašnji vezista Oksera, Stiven Lanžil.

TAMPINES – GAMBA OSAKA, 16.00

(Fudbal, Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Veliki izazov za Tampines Roverse, koje predvode srpski fudbaler Zehrudin Mehmedović i Crnogorci Armin Bošnjak i Boris Kopitović. Gamba Osaka je apsolutni favorit, ali trenutno četvrti tim prvenstva Singapura je doputovao u Taškent da skupo proda svoju kožu. Japanci su užasni ove sezone u domaćoj ligi, tek su 17. na tabeli sa 14 osvojenih bodova iz 15 mečeva. Zvezda tima je nekadašnji vezista Almerije i Boltona Velington Silva, a tu je još jedan Brazilac, Leandro Pereira. Gamba Osaka nije izgubila na poslednja četiri meča, računajući i jedan susret u Kupu Japana.

SOGDIJANA – LOKOMOTIVA, 17.00

(Fudbal, Uzbekistan 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

U Taškentu je danas na programu Liga šampiona, a Lokomotiva iz uzbekistanske prestonice će za to vreme da igra u Džizahu domaći šampionat. Rival joj je Sogdijana, jedan od dva tima koji još uvek ne znaju za poraz ove sezone. Sogdijana je drugoplasirana na tabeli, sa četiri poena manje od lidera Pahtakora. Tim za koji igraju golman Milan Mitrović i defanzivci Luka Čermelj i Marko Kolaković ostvario je do sada šest pobeda i četiri remija. Poslednji poraz doživeo je u decembru prošle godine, u osmini finala Kupa Uzbekistana, od Pahtakora sa 8:1.

ZOB AHAN – ALUMINIJUM ARAK, 17.10

(Fudbal, Iran 1)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Pre tri sezone Zob Ahanu je za malo izmakla titula, završio je drugi na tabeli. Sada tim iz Esfehana je blizu ispadanja iz lige. Sedam kola pre kraja nalazi se ispod crte, sa jednim bodom manje od Nasadžija i čak četiri od Saipe. Tim za koji igraju dvojica srpskih fudbalera, napadač Darko Bjedov i vezni fudbaler Ivan Marković, mora što pre da počne da pobeđuje. U poslednja tri kola je izgubio, od favorizovanih Gol Gohara, Persepolisa i Esteglala, timova koji se bore za titulu. Tačno mesec dana trajala je pauza u prvenstvu Irana, videćemo koliko je prijala Zob Ahanu. Rival danas mu je Aluminijum, koji nije izgubio na poslednjih osam takmičarskih mečeva.

ĐONBUK – ČIJANGRAJ, 18.00

(Fudbal, Liga šampiona)

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Đonbuk je rekorder u Aziji po broju nastupa u elitnom takmičenju. Ovo će da mu bude čak 14. put da igra grupnu fazu Lige šampiona. Prvi rival u Taškentu mu je tajlandski Čijangraj Junajted, koji je naknadno „upao“ u grupu, posle odustajanja Sidneja. Đonbuku dobro ide u prvenstvu Južne Koreje, trenutno je drugi na tabeli, sa četiri poena manje od lidera Ulsana, ali i odigranim mečem manje. Dugo je bio prvi, ali je od sredine aprila bio u lošoj formi. Nije pobedio na osam uzastopnih mečeva, sve do 6. juna i meča sa Seongnamom (5:1). To mu je bila i poslednja takmičarska utakmica koju je odigrao, usledila je zatim pauza zbog mečeva reprezentacija i Đonbuk je dobio produžen odmor.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.