Prvi glas Srbije: Vlado izbacio grupu napolje (Video)

Izvor: Dzungla.org, 30.Okt.2011, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi glas Srbije: Vlado izbacio grupu napolje (Video)

Četrdeset pet kandidata, koji su se plasirali u treći krug muzičkog šoua, imali su jednu noć da uvežbaju pesme koje su dobili kao zadatke od svojih mentora

Četrdeset pet kandidata, koji su se plasirali u treći krug muzičkog šoua “Prvi glas Srbije”, imali su jednu noć da uvežbaju pesme koje su dobili kao zadatke od svojih mentora, Vlada Georgieva, Lene Kovačević i Saše Miloševića >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Mareta. Iako su svesni da je šou izuzetno velika šansa za njihove karijere, ipak je većina njih noć provela u razgovoru, pa su zoru dočekali budni, nadajući se spavanju do podneva. Ali voditeljka Marija Kilibarda probudila ih je u 6 ujutru uz trubače I vratila u realnost!
Mare je svoju grupu dočekao u pozorištu Madlenianum.
- Danas će se skoro polovina oprostiti od ovog takmičenja - bio je Maretov hladan tuš za njegovih 15 odabranih, koji su uz kaficu nekako došli sebi I imali još pola sata za pripremu.
Tošetov veliki hit 'Čija si' bio je I veliki izazov za prvu četvoročlanu grupu, iz koje je samo jedan takmičar prošao dalje. Ni pesme Olivera Mndića I grupe Smak, nisu bile ništa lakše za pevanje.
Prve eliminacije kod Mareta svele su broj na 10, a onda su se kandidati presdtavili uz kompozicije po svom izboru, pa se još dvoje kandidata oprostilo od “Prvog glasaSrbije”.
Kod Lene, na splavu, je bilo raznih đakonija na stolu, kako bi njeni puleni povratili energiju od prethodnog dana, a ubrzo su morali da pokažu šta znaju. Iznenađujuće, kandidati su najviše problema imali s pesmom Vlada Georgieva 'Zbogom, Ljubavi', dok je 'Valeri' od Ejmi Vajnhaus bila pun pogodak. Dva eliminaciona kruga i kod Lene su svela grupu na osmoro kandidata.
Vladova grupa se opustila uz hladne voćne koktele, ali nakon toga više nije bilo opuštanja. Nonšalantni I harizmatični Georgiev pokazao je talentima zašto ga bije glas da je veliki I surovi profesionalac. Nije dozvolio nikakve greške, lošu interpretaciju, neodgovornost I zaboravljanje teksta.
- Grupa napolje! Prvo naučite tekst, pa dođite! Bez ljutnje. Ovo nije u redu prema ostalim kandidatima! - bio je izričit Barba prema ženskoj petočlanoj grupi koja nije naučila tekst Viktorijine pesme 'Samo teraj ti po svome'.
Naravno, usledile su eliminacije, koje su nekima teško pale.
Posle ovog kruga dobili smo 24 takmičara koje ćemo sledeće subote gledati kako pokušavaju da odu dalje, do polufinalnih 18!


(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.