Izabrano Top 24!

Izvor: Tracara.com, 30.Okt.2011, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izabrano Top 24!

U sinoćnjoj epizodi Prvog glasa Srbije, odabrano je dvadeset četiri kandidata od prošlonedeljnih 45.Takmičari su na kraju prošle epizode dobili pesme koje je trebalo da spreme, a ekipa ih je probudila uz trubače. Iako se ovakvo buđenje nije svima dopalo, svi su ustali i otišli kod svojih mentora. Vlado, Lena i Mare su imali svoje grupe a svako od njih je trebalo da izabere osam kandidata, koji će ući u top 24. Tenzije je bilo mnogo, s obzirom da su takmičari bili neispavani, te je tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Vlado u jednom trenutku oterao celu grupu napolje, jer niko iz grupe nije naučio tekst pesme koju je trebalo da izvedu! Ipak, najdirljivija scena u sinoćnjoj emisiji bila ona kada su Nenadu Konstantinu, povučenom dečku koji ima tešku životnu priču, poklonili gitaru. On, nažalost, nije prošao u dalji krug takmičenja.U narednoj epizodi, takmičari će nastupati po grupama pevajući zajedno, a žiri će doneti konačnu odluku - ko će biti top 12, koji će se od 12. novembra takmičiti u emisijama uživo.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi glas Srbije: Vlado Georgiev izbacio celu grupu napolje (Video)

Izvor: Svet plus, 30.Okt.2011

Najboljih 45 kandidata koji su se plasirali u treći krug takmičenja "Prvi glas Srbije " dobili su od svojih mentora VLade, Mareta i Lene pesme koje su morali da spreme za jednu noć.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.