Kumovi, legende, majstori: Ovo je definitivno najbolja fotografija sa Teodosićeve svadbe

Izvor: BKTV News, 10.Avg.2017, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kumovi, legende, majstori: Ovo je definitivno najbolja fotografija sa Teodosićeve svadbe

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Herte, Olimpijakosa, Ajaksa i mnogih klubova, Marko Pantelić, poznat je kao veliki šoumen, što je pokazao i na svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića.

Popularni Pantela uzeo je mikrofon i zapevao u društvu Nemanje Nedovića i Bogdana Bogdanovića, koji svoje oduševljenje nisu mogli da sakriju, što pokazuje i fotografija koju je na Instagramu objavio novi košarkaš >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Sakramento Kingsa.

"Legendarno! Ovako mi to radimo!"

Leggendare! #thisishowwedo

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdan.bogdanovic13) on Aug 10, 2017 at 6:29am PDT

Pantelić je bio i Teodosićev kum, pa se ovde zaključak sam nameće - ko će da digne atmosferu ako ne kum?

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Ovaj fudbaler je pevao kod Teodosića na svadbi! Otkrio ga Bogdanović! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2017

I posle nekoliko nedelja od venčanja Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića svaka nova fotografija sa svabe izazove pažnju javnosti! Tako je danas Bogdan Bogdanović, naš proslavljeni košarkaš otkrio i ko je sve osim pravih pevača pevao. Teodosić dobio 12 miliona i seli se ovde! (foto) U pitanju...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.