Izvor: RTS, 12.Okt.2020, 20:00

Mornar se igrao sa Cibonom

Košarkaši Mornara ubedljivo su u Baru savladali tim Cibone rezultatom 109:68, u meču drugog kola ABA lige.
Mornari su već u prvoj četvrtini ”rešili” meč (27:14), a onda do njegovog kraja samo uvećavali prednost koja je posle 40 minuta košarke u ”Topolici” iznosila 41 poen razlike.

Ekipa trenera Pavićevića je meč, između ostalog, rešila i sjajnim šutem za tri, pošto su ”narandžasti” ubacili 15 od 28 pokušaja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << (54%). 
Šestorica igrača domaćih meč su završili sa dvocifrenim poenterskim učinkom, a najefikasniji bili su Marko Jeremić sa 14, Sead Šehović i Džejkob Pulen sa po 13, te Aleksandar Lazić i Vukota Pavić sa po 11 poena.
Kod gostiju iz Zagreba najbolji Filip Bundović sa 22 poena. 
Mornaru je ovo bila druga pobeda u regionalnoj ligi, dok je Cibona doživela drugi ubedljiv poraz, nakon što ju je u Zagrebu prošlog ponedeljka deklasirala i Crvene zvezda.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mornar na +41 protiv Cibone

Izvor: B92, 12.Okt.2020

Košarkaši Mornara deklasirali su ekipu Cibone u Baru u 2. kolu ABA lige rezultatom 109:68 (27:14, 22:18, 29:15, 31:21)...Bio je ovo meč koji je "rešen" već u prvoj četvrtini kada su Barani ubacili 27 poena i lako došli do dvocifrene razlike...Sve nakon toga išlo je na njihovu "vodenicu", a razlika...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.