Koncert 50 Cent-a premešten u Pionir

Izvor: Kontra magazin, 16.Mar.2010, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert 50 Cent-a premešten u Pionir

Zbog četvrtfinalnih utakmica Evrolige košarkaškog kluba Partizan protiv Makabija, koncert repera 50 Cent-a pomera se u halu Pionir. Koncert će se održati 1. aprila, kao što je i najavljeno, u organizaciji Arene Beograd i Avalon produkcije. Karte kupljene za Beogradsku arenu važiće i za Pionir a obavestenje o zameni organizatori će poslati u narednom periodu. 50 Cent rođen je 6. jula 1976. godine kao Kertis Džejms Džekson III. Proslavio se albumom iz 2003. godine Get Rich or Die Tryin , a svoj status zvezde potvrdio je albumom The Massacre iz 2005. Oba albuma postigla su platinasti uspeh i bili prodati u više od 21 miliona primeraka! 50 Cent odrastao je u Kvinsu i bio upleten u kriminal, ali ga je 2002. otkrio reper Eminem zahvaljujući kome je potpisao ugovor za izdavačku kuću Interscope Records. Eminem i Dr Dre producirali su njegov prvi komercijani album i 50 Cent je od tada postao jedan od najpopularnijih repera na svetu. Osnovao je sopstvenu izdavačku kuću 2003. pod imenom G-Unit Records. Počeo je da se bavi glumom, igrao je u autobiografskom filmu iz 2005. Get Rich or Die Tryin ( Obogati se ili umri u tom pokušaju ), zatim u filmu Dom hrabrih iz 2006. o ratu u Iraku i Opravdano ubistvo iz 2008. On je jedan od najbogatijih hip-hop izvođača, a njegova imovina procenjuje se da iznosi 440 miliona dolara. 2007. godine našao se na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi u hip-hop industriji, kada je zauzeo 2. mesto, iza Jay-Z-a. Popularni su njegovi hitovi: Candy Shop , In da Club , Baby by Me , Ayo Technology (koji je izveo sa Džastinom Timberlejkom i Timberlendom), Get It Hot . Osvojio je brojne nagrade među kojima su: Gremi za najboljeg novog izvođača, Bilbord nagrada za album godine Get Rich or Die Tryin i čak 6 Bilbord nagrada za naredni album The Massacre . Do sada je osvojio 69 različitih priznanja i imao 83 nominacija!
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

50 Cent zbog Evrolige u Pioniru

Izvor: Popboks, 16.Mar.2010

Zbog četvrtfinalnih utakmica Evrolige koje će košarkaški kluba Partizan igrati protiv Makabija, koncert repera 50 Centa će biti održan u ranije najavljenom terminu, 1. aprila, ali u hali Pionir.

Nastavak na Popboks...

50 cents se seli iz Arene u halu Pionir

Izvor: S media, 16.Mar.2010

Zbog četvrtfinalnih utakmica Evrolige košarkaškog kluba Partizan protiv Makabija, koncert repera 50 Cent-a pomera se u halu Pionir...Koncert će se održati 1. aprila, kao što je i najavljeno, u organizaciji Arene Beograd i Avalon produkcije. Karte kupljene za Beogradsku arenu važiće i za Pionir...50...

Nastavak na S media...

Umesto u Areni Fifti sent u Pioniru

Izvor: Danas, 17.Mar.2010, 01:00

Koncert američkog repera, Fifti Senta, premešten je iz Beogradske arene u halu Pionir zbog četvrtfinalnih utakmica Evrolige koje će košarkaši Partizana igrati protiv Makabija u najvećoj srpskoj dvorani.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.