Preminuo Saša L. koga je pretukao sugrađanin

Izvor: Kurir, 02.Avg.2012, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Saša L. koga je pretukao sugrađanin

KRAGUJEVAC - Kragujevčanin Saša L. (30), koga je pre pet dana brutalno pretukao sugrađanin Mirko B. (26), preminuo je jutros u Kliničkom centru u Kragujevcu, rekla je portparolka te zdravstvene ustanove Vanja Đorđević.

On je zadobio teške telesne povrede kada ga je 28. jula, oko četiri sata izjutra, Mirko B. više puta rukama i nogama udarao po glavi i telu u dvorištu osnovne škole "Živadinka Divac".

Sašu L. u besvesnom stanju zatekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stanar u blizini škole, koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Posle policijskog zadržavanja u trajanju do 48 sati, Mirko B. je u ponedeljak, 30. jula, sproveden istražnom sudiji Osnovnog suda zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, koji mu je posle saslušanja odredio pritvor.
Pogledaj vesti o: Saša Đorđević

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo posle brutalne tuče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Avg.2012

KRAGUJEVAC -..Kragujevčanin Saša L. (30), koga je pre pet dana brutalno pretukao sugrađanin Mirko B. (26), preminuo je jutros u Kliničkom centru u Kragujevcu, rekla je Tanjugu portparolka te zdravstvene ustanove Vanja Đorđević...On je zadobio teške telesne povrede kada ga je 28. jula, oko četiri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Preminuo Kragujevčanin koga je pretukao sugrađanin

Izvor: S media, 02.Avg.2012

Kragujevčanin, koga je pre pet dana pretukao sugrađanin, preminuo je jutros u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Nastavak na S media...

TUŽNO: Preminuo momak pretučen u školskom dvorištu

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2012

Saša L., koga je u dvorištu škole "Živadinka Divac" u Kragujevcu pretukao sugrađanin 28. jula, preminuo je jutros u Kliničkom centru u Kragujevcu

Nastavak na Telegraf.rs...

Preminuo pretučeni mladić

Izvor: RTS, 02.Avg.2012

Kragujevčanin Saša L, koji je pre pet dana pretučen u dvorištu osnovne škole u naselju Stanovo, preminuo je u kragujevačkom Kliničkom centru. Policija uhapsila Mirka B. za koga se sumnja da ga je pretukao. ..Saša L. (30) iz Kragujevca, koji je 28. jula pretučen u dvorištu osnovne škole u naselju...

Nastavak na RTS...

Preminuo pretučeni mladić

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Avg.2012

Kragujevčanin Saša L, koji je u noći između petka i subote pretučen u dvorištu osnovne škole u naselju Stanovu, jutros je preminuo u kragujevačkom Kliničkom centru.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Prebijeni mladic preminuo

Izvor: Radio Centar 987, 02.Avg.2012

Kragujevcanin Sasa L (30), koji je u subotu pretucen u dvoristu osnovne skole zivadinka Divac u naselju Stanovo, preminuo je jutros u Klinickom centru Kragujevac.Portparolka KC Vanja djordjevic rekla ..

Nastavak na Radio Centar 987...

Životom platio svađu oko psa

Izvor: Blic, 03.Avg.2012, 01:01

Nakon pet dana lekari su juče izgubili borbu za život Saše Lekića (30), koji je teško povređen u subotu ujutru u dvorištu Osnovne škole “Živadinka Divac“ u naselju Stanovo. Njega je pretukao Mirko B. (26), nakon bezazlene svađe oko psa. ..Mirko B. Je nakon 12 sati bekstva uhapšen u svom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.