SRAMNE TVRDNJE: Dua Lipa predstavila SRBE KAO OKUPATORE KOSOVA, a pevačicin brat nas naziva FAŠISTIMA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2021, 13:42

SRAMNE TVRDNJE: Dua Lipa predstavila SRBE KAO OKUPATORE KOSOVA, a pevačicin brat nas naziva FAŠISTIMA!

Sramne tvrdnje o stanju na Kosovu u vreme rata iznela je Albanka.

Engleska pevačica poreklom iz Albanije Dua Lipa u intervjuu za magazin "Rolling stones" dala je intervju povodom, kako je navela, srpske okupacije Kosova. Sramne tvrdnje o stanju na Kosovu u vreme rata iznela je Albanka, koja tvrdi da su Srbi njenog pokojnog dedu terali da menja istoriju.

Lipa pohvalila se na Instagramu naslovnom stranom poznatog časopisa, za koji je dala intervju na temu Kosova. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su naveli, pevačicin deda bio je istoričar, koji je radio na Kosovu.

- Moj deka sa očeve strane je pisao knjigu o svemu što se dešava - započela je Lipa.

- Kada se okupacija desila, srpske snage htele su da moj deka prepiše istoriju. On je odbio i izgubio posao. Tako da je deo onoga ko sam ja da se zalažem za stvari u koje verujem.

Njen brat Đin Lipa podelio je objavu Instagram profila koji se naziva tim Albanaca, a koji je šerovao Lipinu priču, te je napisao:

- Naš sjajan i neustrašiv deka. On je radio tako vredno tokom srpskog fašističkog režima da napiše albansku istoriju i pokaže svetu ko smo mi stvarno. Ponosan na Seita Lipu - napisao je Đin.

Podsetimo, Dua Lipa je pre nekoliko meseci isprovocirala javnost kada je istupala sa fašističkim idejama o Velikoj Albaniji, takođe leskovački ajvar prikazala kao albansko jelo u jednoj emisiji, a potom je ponovila istu stvar, pa je prisvojila i ćevape.

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Lipa koja je rođena na Kosovu, na društvenim mrežama objavila je video snimak u kom se vidi kako sa slašću jede ćevape, a tom prilikom ih je predstavila široj javnosti kao "albanski specijalitet".

Pevačica je na "albanski jelovnik" dodala još dva jela - sarmu i pitu, promovišući ih kao tradicionalna albanska jela, koja je volela da jede kad je bila mala.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dua Lipa ponovo provocira: Srbija je okupirala Kosovo

Izvor: Tracara.com, 23.Jan.2021

Nakon prošlogodišnjeg skandala sa leskovačkim ajvarom za koji je Dua Lipa rekla da je „tradicionalno albansko jelo“, te nakon priča o Velikoj Albaniji, pop zvezda ponovo je pričala o Kosovu i Srbiji, navodeći da su Srbi „fašisti“ koji su okupirali njenu zemlju. U intervjuu koji je dala...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.