Predsednik Državne dume Rusije u poseti Srbiji 3. juna

Izvor: Vostok.rs, 31.Maj.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Državne dume Rusije u poseti Srbiji 3. juna

Predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin posetiće 3. juna Srbiju, gde će se sastati s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Izvor u Državnoj dumi rekao je da će tokom posete biti reči o hapšenju saradnika misije Ujedinjenih nacija na Kosovu, Rusa Mihaila Krasnoščekova, kao i o zaoštravanju situacije u južnoj srpskoj pokrajini.
„Trećeg juna delegacija Državne dume na čelu s Vjačeslavom Volodinom doputovaće u radnu posetu Republici Srbiji. Tokom posete su planirani susreti predsednika Državne dume s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsednicom Narodne skupštine Srbije Majom Gojković“, navodi se u saopštenju Državne dume Rusije. Saopšteno je i da se Volodin obratiti poslanicima Parlamenta Srbije, kao i da će otvoriti četvrtu sednicu Komisije za saradnju Državne dume Rusije i Narodne skupštine Srbije.  
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šef ruske Dume u ponedeljak u Beogradu zbog Кrasnoščekova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 31.Maj.2019

Predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin posetiće u ponedeljak 3. juna Srbiju, gde će se sastati s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Izvor u Državnoj dumi Rusije rekao je da će tokom posete biti reči o hapšenju saradnika misije Ujedinjenih nacija na Кosovu Mihaila Кrasnoščekova,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.