Zvezdu napustio i Rajan Tompson

Izvor: RTS, 28.Dec.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu napustio i Rajan Tompson

Košarkaški klub Crvena zvezda i američki igrač Rajan Tompson sporazumno su raskinuli saradnju, saopštili su crveno-beli.

Amerikanac Rajan Tompson je u crveno-belom dresu odigrao 27 zvaničnih utakmica, u Jadranskoj ligi i prvoj fazi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Evrolige.
"Crvena zvezda se zahvaljuje Rajanu na svemu što je učinio tokom četvoromesečnog boravka u klubu i želi mu puno sreće u nastavku igračke karijere", navodi se u saopštenju.
"Crveno-beli" su prethodno takođe sporazumno raskinuli ugovor i sa plejmejkerom Markusom Vilijamsom.
Američki plejmejker na utakmici 16. kola Jadranske lige protiv Zadra, odigrane 24. decembra, nije bio u sastavu, a u javnosti se spekulisalo da je pao na internom doping testu u klubu. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.